Εταιρεία

Η εταιρεία plαn b constructions εξελίχθηκε και προσαρμόστηκε στις απαιτήσεις της νέας αγοράς. Yπηρεσίες όπως η επιλογή και ο συντονισμός των συνεργείων, θα πρέπει να θεωρούνται δεδομένες καθώς κανένας δεν θα επιθυμούσε να αναμιχθεί και να σπαταλά χρόνο και φυσικά χρήμα για την αποπεράτωση του έργου του. Συνεπώς, το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας αναλαμβάνει τον ποιοτικό έλεγχο καθώς και την έγκαιρη ολοκλήρωση του έργου σας.

Έτσι, από μια απλή ανακαίνιση μπάνιου ή κουζίνας έως και την ανοικοδόμηση ολόκληρου κτιρίου παρέχουμε προτάσεις που μπορούν να σας γλυτώσουν από έξοδα, αλλά να έχουν ως αποτέλεσμα ένα σπίτι που προσδίδει χαλάρωση, λειτουργικότητα, προσωπικότητα και μια επιχείρηση που θα είναι η βάση για να χτίσετε πάνω της τα επιχειρηματικά όνειρά σας.

Πιο συγκεκριμένα, αφουγκράζοντας τους νέους ρυθμούς ζωής αντιληφθήκαμε ότι κύριο μέλημά μας είναι η δημιουργία ενός χώρου που θα ικανοποιεί τις δικές σας ανάγκες. Ο μόνος τρόπος για να το επιτύχουμε αυτό είναι φυσικά η συζήτηση των δικών σας προτάσεων και ιδεών, που σε συνδυασμό με την δική μας εμπειρία και τεχνολογία να φέρουν το τέλειο αποτέλεσμα. Αυτό πλέον αποτελεί  την ανάγκη των πελατών μας, καθώς νιώθουμε υποχρέωσή μας να σας συστήσουμε νέα προϊόντα, με σεβασμό στο περιβάλλον, με αυξημένες μονωτικές ιδιότητες και ενεργειακή εξοικονόμηση αλλά και νέες υπηρεσίες που πιθανόν να μην γνωρίζετε και κυρίως, σε πολύ προσιτές τιμές.

Σημαντικό κομμάτι της εταιρείας αποτελεί το ενεργειακό σπίτι, όπως επίσης, η προμήθεια και η τοποθέτηση Φ/Β συστημάτων. Το ενεργειακό σπίτι αποτελεί το επόμενο βήμα στο δρόμο της δόμησης. Μια ξενάγηση στην ιστοσελίδα της εταιρείας, αλλά φυσικά και μια συνάντηση στα γραφεία της Plan B θα σας πείσει για την υπεροχή του ενεργειακού σπιτιού. Εξάλλου δεν  είναι τυχαίο ότι χρόνο με τον χρόνο, όλο και περισσότεροι Έλληνες, προτιμούν αυτή τη λύση κατασκευής των σπιτιών τους έναντι του συμβατικού τρόπου δόμησης.

Σήμερα στην Ευρώπη το 45-50% της αγοράς το καλύπτουν οι προκατασκευασμένες κατοικίες. Όλα δείχνουν ότι το ίδιο θα συμβεί και στην Ελλάδα καθώς, είναι επιτακτική η ανάγκη για ένα σπίτι που θα προσφέρει εξοικονόμηση ενέργειας έως και 80%, με χαμηλό κόστος και σε μόλις λίγες μέρες κατασκευής. Επίσης, είναι τιμή μας το ότι ένας τόσο μεγάλος όμιλος, παγκόσμιας εμβέλειας όπως η ELK εμπιστεύτηκε την plαn b constructions για την προμήθεια αυτών των κατοικιών στην Ελλάδα.

Η plαn b constructions αναλαμβάνει όλες αυτές τις εικόνες που βλέπετε στην τηλεόραση και σε περιοδικά με αντικείμενο την διακόσμηση και την αρχιτεκτονική και μπορεί να τις προτείνει και να τις εφαρμόσει με τόσο χαμηλό αντίτιμο που δεν το είχατε φανταστεί.

Κάτι τέτοιο φυσικά θα ήταν δύσκολο να πραγματοποιηθεί  χωρίς τους συνεργάτες της (αρχιτέκτονες, μηχανικούς, διακοσμητές, εργοδηγούς και τεχνικό προσωπικό) που πλημμυρίζουν από φρέσκιες ιδέες και φυσικά φαντασία.

Τέλος, το να σας παραπέμψουμε σε έργα άλλων πελατών μας (gallery) θα ήταν εύκολο, αλλά το να καταχωρήσουμε τον δικό σας νέο ή ανακαινισμένο χώρο στο αρχείο μας ως “χώρο πρότυπο” θα ήταν υπόσχεση………

Φόρμα επικοινωνίας