Ποιοί Είμαστε

Η εταιρεία plαn b constructions, ιδρύθηκε το 2001 με έδρα την Θεσσαλονίκη από τον κο. Κυρούδη Νικόλαο του Απόστολου, ύστερα από μια συνεχή και επιτυχή πορεία στον τομέα των κατασκευών τεχνικών έργων, όλων των ακόλουθων κατηγοριών, όπως οικοδομικά, υδραυλικά, οδοποιίας, βιομηχανικά, ενεργειακά, ηλεκτρολογικά, αποβλήτων και λιμενικά.

Από το 2005 δραστηριοποιείται στον κλάδο του Φυσικού Αερίου προσφέροντας λύσεις θέρμανσης και παραγωγής ζεστού νερού χρήσης.

Η plαn b constructions, το 2007 επεκτείνεται δημιουργώντας την plαn b energy εστιάζοντας στην παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών στην Εξοικονόμηση Ενέργειας αλλά και στην παραγωγή ενέργειας από Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας επεκτείνοντας τις δραστηριότητές της σε εμπορία κατασκευή ή τοποθέτηση Θερμοπροσόψεων, Γεωθερμικών Αντλιών Θερμότητας, Ηλιοθερμικών Συστημάτων για την υποστήριξη της θέρμανσης, Λαμπτήρων LED και Φωτοβολταϊκών για την παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας.

Το 2011 ανοίγει και το πρώτο της κατάστημα στην Νεάπολη Θεσσαλονίκης το plαn b energy center.

Η εταιρεία έχει ικανό Επιστημονικό Προσωπικό που αποτελείται από μηχανικούς, εργοδηγούς, ειδικευμένο προσωπικό σε τεχνικές εργασίες που απαιτούν ιδιαίτερη τεχνογνωσία και εμπειρία στις κατασκευές. 

 

 

Φόρμα επικοινωνίας