Θέρμανση Ιόντων

Οι  λέβητες  θέρμανσης ιόντων είναι εναλλακτικό σύστημα θέρμανσης από τη θέρμανση  με πετρέλαιο, φυσικό αέριο, παραδοσιακή ηλεκτρική θέρμανση. Η πηγή ενέργειας για θέρμανση ιόντων είναι ηλεκτρική ενέργεια, ωστόσο, η νέα τεχνολογία καθιστά πολύ οικονομική.

Η διαδικασία της θέρμανσης ιόντων στο λέβητα πραγματοποιείται σε βάρος της αγωγιμότητας ιόντων. Θετικά και αρνητικά ιόντα κινούνται τα αντίστοιχα ηλεκτροδία, ενώ παρέχει θερμική ενέργεια.

Γιατί να επιλέξετε Λέβητες  Θέρμανσης Ιόντων αντί για  λέβητες θέρμανσης με πετρέλαιο, παραδοσιακή ηλεκτρική θέρμανση, θέρμανση με ξύλο, κλπ;

1. Η εγκατάσταση του συστήματος είναι πολύ φθηνότερη από οποιαδήποτε εγκατάσταση θέρμανσης με  πετρέλαιο ή φυσικό αέριο.

2. Πολύ μικρό μέγεθος  το μόνο που χρειάζεστε είναι 1 m2 (τετραγωνικό) στον τοίχο του σπιτιού σας για την εγκατάσταση του συστήματος. Δεν χρειάζεται ιδιαίτερη θέση το χώρο, ούτε  χώρος αποθήκευσης για το πετρέλαιο, το ξύλο, δεν χρειάζονται ειδικό χώρο όπου να εγκαταστήστε τη συσκευή.

3. Είναι φιλικό προς το περιβάλλον , οχι ξανά  καπνό, οχι ξανά  μυρωδιά πετρελαίου στο σπίτι.

4. Γρήγορή  εγκατάσταση , οι ειδικοί μας χρειάζονται μόνο περίπου 5 ώρες για να εγκαταστήσουν το σύστημα στο σπίτι σας. Θα έρθουν  το πρωί και θα έχετε ζεστό σπίτι το απόγευμα.

5. Φτηνό στην εκμετάλλευση   είναι πολύ φθηνότερα στην εκμετάλλευση από θέρμανσης με πετρέλαιο.

6. Ο λέβητας  θέρμανσης ιόντων είναι δυνατόν να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με οποιαδήποτε υπάρχουσα εγκατάσταση θέρμανσης, είτε πρόκειται για καλοριφέρ, fan coil ή θερμαινόμενο δάπεδο. Θα εγκαταστήσουμε το σύστημα σε μόνο 5 ώρες και αντικαταστήσουμε το νερό στο σύστημά σας με υγρά για θερμάνση ιόντων.

7. Είναι δυνατόν να συνδυαστούν στο σπίτι σας με οποιαδήποτε υπάρχουσα εγκατάσταση για θέρμανση και με fan coil θα δροσίσει το σπίτι σας το καλοκαίρι.

Φόρμα επικοινωνίας